Bralna značka za odrasle 2020/21

Knjiga in nasmeh sta najlepše darilo! Na "Ta veseli dan kulture" smo razkrili našo NOVO SEZONO BRALNE ZNAČKE ZA ODRASLE. 3. decembra 1800 se je v Vrbi na Gorenjskem rodil France Prešeren. Leta 2000 je bil ta datum na pobudo Ministrstva za kulturo razglašen za neformalni praznik t.i. "Ta veseli dan kulture".

220. obletnico rojstva Franceta Prešerna smo v Knjižnici Lenart obeležili z objavo novega bralnega seznama v sklopu projekta Bralna značka za odrasle, ki je letos zares nekaj posebnega, saj je to že sedma sezona zapovrstjo. Seznam pa je nastajal v času epidemije COVID-19 in ravno zato med naše bralce prinaša dva posebej zdravilna elementa – smeh in branje. Menimo, da nam nikoli, posebej v teh časih, obojega nikakor ne sme manjkati!

Izpolnite prijavnico in jo oddajte pri izposojevalnem pultu Knjižnice Lenart ali jo pošljite na naš e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. S priloženega bralnega seznama izberite 5 knjig, jih preberite. Strnite misli ob branju ter jih zapišite na za to pripravljen bralni list ter ga najkasneje do 14. junija 2021 oddajte v Knjižnici Lenart ali preko e-pošte.

Obeta se obila branja in zabave!

 

Digitalno zloženko letošnje bralne značke
si lahko ogledate, prenesete in natisnete

s klikom na spodnjo sliko

 

Bralna značka za odrasle 2020 SEZNAM

 Bralna značka za odrasle 2020 SEZNAM